Gläd din omgivning med smarrigt godis med reklamtryck! Idag är det möjligt att trycka på många olika sorters ytor och man är inte längre begränsad till papper eller platta ytor. Nej, din logo kan tryckas på runda tuber, små karamellinslag och kaffekoppar och man kan göra både påskägg och julgodis med modifierade varianter av ditt firmanamn. Vi hjälper gärna till med att anpassa din logga till smarrigt snask och på så sätt kan ditt reklamgodis nå fler människor än någonsin.

Beroende på hur din logga ser ut så kan man anpassa den efter typen av godis. Om man till exempel använder ett visst antal färger så kan man använda just dem i godisets omslag: en chokladbit till fikarummet, ett chokladägg till påsken eller varför inte en liten chokladtomte till julen? Mint-, kola- eller fruktkarameller på mässan? Tryck på olika storlekar och ytor och utnyttja möjligheten till max genom att mixa och blanda liksom att ha olika former på lager för alla tillfällen.

Vill man ge bort något lite mer exlusivt kan man trycka en snygg chokladask med logon diskret tryckt i ena hörnet. Den glatta ytan ger en känsla av exklusivitet och man kan placera logon precis var man vill: mitt på locket, i ett hörn eller på undersidan. Varför inte överraska mottagaren genom att istället för att trycka loggan direkt på kartongen sätta den på varje omsorgsfullt inslagen chokladbit när han eller hon öppnar den? Tryckteknologin tillåter experiment och roliga former att trycka och detta kan vara kul att dra nytta av när man vill marknadsföra sig genom godbitar.

Beställ en cool burk med en salig blandning av snask som du sedan kan ge bort i present eller ställa fram i receptionen för besökare. Både burken och godisbitarna kan vara tryckta med din logga, och den som tar sig en bit kommer att associera ditt firmanamn med den härliga smaken!