Hur mycket dietister, tandläkare och personliga tränare än gapar om att socker är ren och skär ondska så är faktum att de allra flesta av oss faktiskt älskar snask! Godis gör livet lite gladare och ger en söt eftersmak till precis allt man gör och det är just därför som detta är en av de mest perfekta reklamprodukterna.

Som företag så är det alltid viktigt att hålla framfötterna planterade mitt i marknaden och genom att delta på mässor och olika events så visar man hela tiden sin närvaro. Det räcker alltså inte med att bara finnas i annonser eller på sociala media, utan den fysiska närvaron bör aldrig underskattas. Genom reklamgodis kan man ge denna fysiska närvaro en extra dimension där något så enkelt som en tablettask eller en god chokladbit med ens logo på kan få det att bokstavligen vattnas i munnen på potentiella klienter.

Reklamgodis är ett förhållandevis billigt och mycket effektivt sätt att finnas kvar i kundens medvetande, och genom att sätta sin logo på karamellen associeras den hädanefter med söt smak och den pirrande lyckokänsla som godis faktiskt ger. Fyll en skål med karameller i en enhetlig eller varför inte en blandad smak och erbjud besökare på mässan att ta några bitar med sig. Dela aktivt ut små godispåsar eller gör en kul tävling där vinnaren får en fin chokladask vid mässans slut; detta är inte bara en rolig aktivitet utan får dessutom de blivande kunderna att återkomma till din monter om och om igen. Stå ut med sötma!

Att dela ut godis är dessutom en bra konversationsöppnare då folk som inte känner varandra ibland kan vara lite reserverade. Erbjud den trevande personen att göra en djupdykning i snaskskålen och ge honom eller henne några extra bitar att ta hem till barnen. Ett positivt och välkomnande sätt att göra ett gott intryck på!