Visa dina bästa kunder och kära medarbetare din uppskattning genom att ge dem riktigt fina chokladaskar med noga utvalda och högkvalitativa chokladbitar! Choklad är något de flesta människor tycker om och denna form av godis har alltid uppfattats som lyxigare och mer exklusivt godis i jämförelse med enkla tablettaskar och karameller. Låt oss därför i samråd designa en snygg chokladask med din logo placerad precis där du vill som du sedan kan ge bort när tillfälle ges. Det som är så smart med reklamgodis är att det kan färdas längre än vad man planerat; om mottagaren till exempel inte äter just choklad kan ha

n eller hon ju alltid bjuda sin omgivning istället. Om en kund får en fin chokladask kan denne ta hem den och bjuda barnen, vilket gör att din firmalogga följer med in i personens privata sfär, utan att vara påträngande! Här kommer ditt namn att associeras med uppskattning och tacksamhet; känslor som lever kvar länge hos alla inblandade.

Ta redan på när anställda och klienter fyller år och se till att alltid ha några fina chokladaskar att ge bort! Kommer potentiella kunder på besök till kontoret – ge dem något att ta med sig för att ditt namn skall leva kvar så länge som möjligt. Det kan bli avgörande för framtida samarbeten! Håll en tävling på internet eller på sociala medier där chokladasken är första pris; man skall aldrig underskatta hur mycket en kombination av choklad och känslan att vara vinnare kan betyda för en individ.

Att känna sig uppskattad kan göra stor skillnad både för den som får gåvan och för den relation man har med personen ifråga. Säg det med choklad istället för endast en ryggdunk; det är alltid bäst att visa med gärningar hur viktig en viss kollega eller klient är för dig och din firma!