När man vill beställa reklamgodis är det viktigt att hitta rätt leverantör och idag kan man kolla på nätet efter ett ganska stort utbud. För att hitta den leverantör man är mest nöjd med finns det ett antal kriterier som är viktiga att de uppfylls:

Bra sortiment

En leverantör bör kunna erbjuda ett stort och varierat antal produkter och när det kommer till reklamgodis är detta viktigare än någonsin. Man skall kunna ge bort specialgodis till tillfällen som jul och påsk, men också till födelsedagar, konferenser och mässor. På tsreklam är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder ett brett urval som man kan anpassa efter behov och efterfrågan.

God kvalitet

Om en reklamprodukt inte är av god kvalitet kan det se illa ut och gåvan kan till och med missuppfattas. En bra vara ger å andra sidan ett fint intryck och du framstår både som generös och kvalitetsmedveten. Vi har alltid de bästa karamellerna och den godaste chokladen att njuta av, och till det kommer högkvalitativt tryck för din logga eller ditt budskap. Du kan se reklamgodis på ts reklam.se och imponeras både av vårt stora sortiment och våra fina godisbitar, chokladaskar, kolor och karameller.

Snabb leverans

Så fort du har bestämt vilket slags godis du har och hur du vill att det skall se ut börjar vi jobba på produkten. Vi trycker de olika omslagspappren i den design och de färger du valt, sedan paketerar vi in allt det goda och skickar det till dig.

Bra priser

Reklamgodis är ett mycket kostnadseffektivt sätt att göra reklam på då det finns alternativ för alla plånböcker. En stor skål med karameller kan vara lika mycket värd som en liten, exklusiv chokladask. Huvudsaken är att du alltid har ett val att göra och att du kommer att få de bästa priserna på marknaden.