En av de många fördelarna med reklamgodis är att man inte är tidsbunden när det kommer till när man ska ge bort det. Året runt sker det saker och medan karameller och choklad förvisso uppskattas jämt och ständigt så finns det vissa tillfällen då man kan satsa lite extra stort. Har man klienter eller anställda som man vill visa särskild uppskattning för, kan man till exempel satsa på en extra fin chokladask eller en jättegodispåse, och till påsken kan det vara kul med ett proppfullt påskägg. Sega Draculatänder till Halloween eller födelsedagssnask är andra roliga och välkomna gåvor!

Man bör heller inte underskatta vardagen. Ibland kommer den enkla arbetsveckan i skymundan då den är full av rutin och diverse plikter och sysselsättningar. Varför inte liva upp den grå måndagen med en påse jordgubbskarameller eller en tråkig torsdag med en saltlakritsfest? Gör reklamgodiset till en del av medarbetarnas vardag genom att bjuda på lite överraskningar då och då. Det kostar inte många kronor att sprida leenden och glädje till sin omgivning, och det ökar dessutom sammanhållningen på arbetsplatsen liksom företagets goda anseende.

Julen är årets absolut främsta högtid och om du ändå hade planerat att ge gåvor till dina anställda och dina klienter så är godis den perfekta presenten. Det finns knappast en människa som inte gillar godis och även om det skulle vara så att någon inte gör det, kan de alltid bjuda vidare till vänner och bekanta. På sätt och vis är det en fördel då ditt firmanamn på så vis reser ännu längre.

Tryck trevliga omslag för olika tillfällen – du kan leka med din logo så att den passar vid olika säsonger. Även om innehållet är detsamma kan du göra gåvan riktigt säsongsbetonad genom att designa snö på förpackningen om vintern och en sol om sommaren. Allt är möjligt att trycka!